HomeSport

Conor McCregor shpërndan furnizime për spitalet

Conor McGregor nuk është vetëm duke folur kot … ai po i qëndron fjalëve të tij – duke dalë personalisht për të shpërndarë furnizime në spitalet në nevojë gjatë pandemisë koronavirus.

Sigurisht, McCregor ka qenë një nga personazhet më të spikatur kur bëhet fjalë për distancimin shoqëror dhe sigurinë publike gjatë krizës … duke u bërë thirrje politikanëve të marrin masa.

“Unë bëj i thirrje të gjithëve! “Të gjitha brenda” është termi që duhet të përdorim këtu”, tha Conor në atë kohë. “Pak nga pak kjo do të na kushtojë jetën. Të shohësh atë që po ndodh këtu në Irlandë dhe në të gjithë globin, është e trishtueshme për mua”.

Për më tepër, McGregor dhuroi 1 milion Euro furnizime për spitalet lokale në vendlindjen e tij, Irlandë.

Superylli i UFC bëri më shumë sesa thjesht t’i dërgonte furnizimet në spital – ai personalisht u paraqit në Spitalin e Fëmijëve Crumlin në Dublin të enjten për të rritur padyshim moralin e punonjësve.

Seriozisht … a mund ta imagjinoni fjalimin frymëzues që ai u dha heronjve që punonin gjatë pandemisë?! Duhet të ketë qenë elektrike.

Përgëzime për këtë gjest, Conor … dhe një “falënderim” i madh për punëtorët që luftojnë kundër pandemisë.

©G.T/GotaNews


TË NGJASHME