HomeRajon

Coronavirus-i/ Shënohen dy viktima në Greqi

Coronavirus-i, vazhdon të shënojë viktima në shtetin fqinj Greqi. Viktimat e radhës janë dy persona të moshës 67 dhe 92 vjeçare. 67-vjeçari i diagnostikuar në Zakynthos vuante nga sëmundjet e zemrës. Ndërkohë edhe një 92-vjeçare ka humbur jetën pasi ishte diagnostikuar dhe gjendej në spital. Të afërmit e të dy personave janë izoluar dhe priten reultatet e analizave për të parë nëse edhe ata janë të infektuar. Në Greqi janë shënuar 190 raste të infektuar me coronavirus.

Vijon…


TË NGJASHME