HomeSociale

COVID-19/ Pezullohet përkohësisht koncesioni i Check Up-it

Situata aktuale në vendin tonë përshkak të koronavirusi, ka detyruar Ministrinë e Shëndetësisë të pezullojë koncesionin e Check Up.

Koncesioni është pezulluar përkohësisht.

Koncesioni i Check Up nisi punën në shkurt të vitit 2015 dhe ka një afat 10-vjeçar.

Në një mesazh në “Twitter”, ministrja sqaron se koncesioni do të pezullohet, deri në rikthimin e normalitetit, referuar situatës së krijuar nga koronavirusi.

“FAKE NEWS! CHECK UP NUK ËSHTË ANULLUAR, POR PEZULLUAR DERI NË RIKTHIMIN E NORMALITETIT, KUR NJERËZIT DO TË VIJOJNË SËRISH TË KONTROLLOJNË FALAS GJENDJEN E TYRE SHËNDETËSORE!”, shkruan Manastirliu.


M.H/ GotaNews


TË NGJASHME