HomePolitikë

DASH: Berisha nuk bën pjesë në listën e zezë të vizave

Departamenti Amerikan i shtetit ka reaguar për dyshimet e hedhura nga kryeministri Ramaparlament, për refuzimin e vizës amerikane për ish-kryeministrin Berisha.

Në një koment për Gazetën Shqiptare  ky departament thotë se refuzimet e vizave për raste korruptive i publikon gjithmonë në faqen online. https://www.state.gov/j/inl/rls/prsrl/2018/index.htm.

Ndërsa emri i Berishës sipas Departamentit amerikan nuk figuron në këtë faqe.

Përtej këtyre pak publikimeve, (në listë ndodhen Adriatik Llalla, Tom Doshi dhe familjet përkatëse) në përgjithësi Shtetet e Bashkuara nuk komentojnë çështje individuale të vizave”, shkruhet në përgjigjen e Scott Lueders, specialist i çështjeve publike në Byrone e çështjeve ligjore dhe trafikut të narkotikeve në DASH.

 


TË NGJASHME