HomeLifestyle

Dashuri dhe mirësi, falni sot më 27 korrik

Sot më 27 korrik do të kujtojmë një ditë shumë të rëndësishme për rrethin tonë shoqëror e jo vetëm kaq një ditë e rëndësishme për të gjith botën.

Dita kombëtare e dashurisë dhe mirësis!

Ashtu si më 4 korrik Amerikanët festojnë pavarësinë e tyre, kështu do të festohet 27 korriku një ditë për të festuar pavarësinë nga abuzuesit.

Festoni për të gjithë viktimat e dhunës në familje ose abuzimit në familje për lirin dhe pavarsin e tyre. Njihni të drejtat tona për t’u trajtuar më mirë sepse dashuria e vërtetë është e mirë, jo terroriste. Kuptoni se mirësia është rruga drejt marrëdhënieve të shëndetshme dhe më të sigurta, rreth familjeve, shoqërisë dhe botës. Jepni zë shpresë dhe mbështetje të tjerëve që ende vuajnë, shpesh në heshtje. Përhapni mesazhe se si ne mund të jemi dashamirës me njëri-tjetrin, veçanërisht me ata më të afërt për ne. Mos harroni se dashuria nuk është abuzive, e dhunshme, keqtrajtuese ose dehumanizuese. Nëse dikush përdor dashurinë si një justifikim për sjelljen e tyre lënduese, nuk është dashuri e vërtetë. Ne çdo gjeneratë, cikli i abuzimit vazhdon të shkatërrojë familjet, veçanërisht gratë dhe fëmijët që janë më të prekurit. Cikli i abuzimit duhet të ndalet tani.

Dita kombëtare e dashurisë dhe mirësis ju inkurajon të ndërgjegjësoheni sesi po i trajtoni njerëzit, si njerëzit po ju trajtojnë dhe si mund të keni një jetë më të mirë edhe më të bukur.

Dita është një mundësi për të thënë “Jo abuzimit, dhunës dhe talljes! Dhe filloni të thoni: “Po, për mirësinë! Po, unë jam i vlefshëm për të dhe jeta ime ka rëndësi! “

Ndaloni ciklin e abuzimit dhe bëni një ndryshim për të krijuar një botë më të butë edhe më të mirë.

Official Wiki Helpers | Camp Half-Blood Role Playing Wiki | Fandom

TË NGJASHME