HomeSociale

“Dashuria nuk njeh moshë”, gjyshja martohet me adoleshentin

“Dashuri nuk njeh moshë“.

Kjo shprehje zë vend në këtë çiftë që ka një diferencë prej 53 vitesh.

Kjo është një histori e një gjysheje  72-vjeçare e cila u martua me një adoleshent që e takoi në funeralin e të birit. Almeda Errell nga Tennessee u dashurua me Gary Hardëick , 19 vjeç para dy vitesh. Atyre nuk u bën përshtypje diferenca 53-vjeçare. Ato u njohën në kishë në funeralin e djalit të Almedës.

 

“Unë isha e martuar për 43 vite dhe nuk kisha shumë puthje e përqafime, mbi të gjitha nuk kisha romancë. Lidhja ime aktuale është një mrekulli. Ne jemi gjithmonë duke komplimentuar e duke puthur njëri tjetrin. Ne po shijojmë lidhjen tonë.

Kur takon idealin, kupton se nuk dëshiron ta humbasësh kurrë atë ndjenjë”, tha ajo.


TË NGJASHME