HomeLifestyle

Dashuria ndodhet tek gjërat e vogla dhe të thjeshta…

Artisti Korean “Puuung” ka prodhuar disa ilustrime vërtet të ëmbla, ngrohëse për zemrën, të cilat sjellin detaje të thjeshta, por shumë të rëndësishme se si ne shprehim dashurinë për partnerët tanë në jetën tonë të përditshme. 

Dashuria ndodhet tek gjërat e vogla – dhe mbasi të shihni këto vizatime, do të bindeni edhe një herë për këtë.

Dhe kështu, dashuri do të thotë …

Përqafimi pa ndonjë arsye të veçantë

Mbulimi i njëri-tjetrit me një batanije

Të bini në gjumë së bashku, të përqafuar

Të gatuani së bashku

Të shihni TV deri vonë!

Të bëni gjithçka bashkë, sikur edhe vetëm një selfie, apo edhe të qëndroni nën hijen e një peme

T’ju zërë gjumi në supet e njëri-tjetrit!

Duke parë fotografitë e vjetra së bashku

Kujdesi për njëri-tjetrin

Duke ngushëlluar njëri-tjetrin

Organizimi i surprizave

Duke puthur partnerin/en me butësi në ballë

Larja e maces së bashku

Duke kërcyer

Larja e dhëmbëve së bashku

Të ndash akulloren me partnerin/en tuaj

Pjekja e ushqimeve të shijshme

Ndihma për njëri-tjetrin

Të menduarit për njëri-tjetrin

Të kënduarit së bashku

Të doni njëri-tjetrin pa kushte


TË NGJASHME