HomeLajme

Dashuria në distancë

Thonë që dashuria nuk njeh kufi. As kur në mes janë plot 11044 kilometra udhëtim dhe një diferencë prej 14 orësh.

Për ta dëshmuar këtë, një çift gjen një zgjidhje kreative që të qëndrojnë të lidhur duke qenë në dy skaje të ndryshme të botës. Ata tejkaluan mallin për njëri-tjetrin me këtë projekt i cili ka emocionuar shumë njerëz.

Ja se si Danbi Shin dhe Seok Li, që të dy artistë nga Korea Jugore, vendosën të përafrojnë lidhjen e tyre në përditshmëri kur Shin u detyrua të largohet për punë në New York.

 

Për ta bërë mungesën më të lehtë dhe për të dokumentuar jetën e tyre larg njëri-tjetrit, Shin dhe Li filluan një ngjitje fotografish, në një projekt të quajtur: “Half & Half” (Gjysmë & Gjysmë). Projekti kishte për qëllim që çifti të zbulonte paralelet përmes ambienteve që ata frekuentonin dhe rutinat ditore.

Të bëra simultanisht, këto fotografi janë të shkrepura nga eksperienca të përbashkëta që ata dy ndajnë.

Më poshtë mund ti shihni fotografitë prekëse të çiftit:

1. Mëngjesi bashkë :

Dashuria nuk njeh kufi

2. Bashkë, të ndarë

Bashkë, të ndarë

3. Drekojmë bashkë

lunch date

4.Shëtitje…

Dashuria nuk njeh kufi

5. Lindja dhe Perëndimi

Lindja & Perendimi

6. Momentet prekëse

Momente prekëse

7. Malli për njëri-tjetrin

dy gjysma nje teresi/ekonomiaonline/

 


TË NGJASHME