HomeSociale

Debati për sondazhet, Nazarko-Salianji

Analisti Shpëtim Nazarko debatoi në emisionin “360 Gradë” në RTV Ora me ish-deputetin demokrat Ervin Salianji.

Nazarko i tha Salianjit se PD ka vjedhur veten, ndërsa ky i fundit opretendon se zgjedhjet janë vjedhur nga mazhoranca.

Salianji: Laertin unë e dëgjoj me vëmendje shumë, mdaje paguaj shkoj në teatër që ta dëgjoj, por në rastine  KE për rekomandimin ka 6 vite, nuk është vetëm tani.

Vasili: Përveç bindje politike le të jemi më së pari shqiptarë.

Salianji: Ka 6 vite që jepet rekomandim pozitiv dhe ka 6 vite që dështon qeveria në matje konkrete. Kjo pjesa unë jam shqiptar, unë nuk jam shqiptar, unë jam më shumë se ty! Po këto janë muhabete koti.

Vasili: Përveç bindjeve politike këtë thash.

Salianji: Ka disa matësa. Të jep KE rekomandimin pozitiv për të 6 vit radhazi dhe bije kjo për shkak të korrupsionit, kriminalitetit. Dështon qeveria. Këtë ta thote Vade Pule. Unë dua zgjedhjet si zgjidje. Unë dua zgjedhje jo diktim.

Nazarko: Po un po të diktoj ty që nuk ti ka vjedhur njeri, kë vjedhur veten se je budalla.


TË NGJASHME