HomeBotë

Dëbora zbardh Saharan, pamje magjike po qarkullojn botën

Deri në 40 centimetra dëborë ka mbuluar shkretëtirën e Saharasë pas një stuhie dhe temperaturash të ulëta gjatë fundjavës.

Kjo është hera e tretë në 37 vjet që dunat e kuqe në qytetin Ain Sefra në Algjeri mbulohen nga dëbora.

Dëbora nisi të bjerë gjatë ditës së dielë dhe shumë shpejt zbardhi shkretëtirën. Karim Bouchetata ka arritur të shkrepë disa fotografi të mahnitshme:


TË NGJASHME