HomeTeknologji

Del celulari më i vogel në botë, peshon vetëm 13 gramë

A e keni menduar se cila është madhësia e telefonit më të vogel në botë?

Ky telefon njihet si “Zanco Tiny T1” dhe është telefoni më i vogel në botë.

Ai peshon vetem 13 gramë dhe ka një mini ekran OLED prej 12,5 milimetrash.

Celulari kushton 46 dollarë dhe sigurisht që nuk është një telefon inteligjent, por një aparat klasik, kryen vetem telefonata dhe dërgon mesazhe me tekst.

Mban deri në 50mesazhe dhe 300 kontakte në axhendë. Ka një portë USB dhe një nano kartë.

Bateria mund të zgjasë deri në tri ditë në standby dhe ky aparat punon vetem me rrjet 2G


TË NGJASHME