HomeSociale

Del lista/ Ja bizneset që do të nisin punën nga dita e hënë

Është bërë publike nga qeveria lista e plotë e bizneseve që do të hapen nga dita e hënë, në fashën orare 05:00-17:30 apo me turne.

Në listë janë sipërmarrjet e bujqësisë, prodhimit, artikujve tekstile, tregjeve të shumicës, sektori i peshkimit, por edhe dyqanet e kozmetikës.

Po ashtu do të vijojnë që të jenë të hapura ushqimoret, fruta perimet, elektroniket, karburantet, bojrave dhe xhamit në dyqane të specializuara, elekroshtëpiaket.

“ Të gjitha bizneset në të gjitha këto kategori duhet të sigurohen që në cdo kolektiv të mësohet se cilat janë detyrat dhe të respektohet protokolli i sigurisë sipas rregullave të përcaktuara, por edhe të mësojnë pasojat penale për shkelësit e këtyre rregullave” është shprehur më herët kryeminisri Rama.

1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18

K.S/GotaNews


TË NGJASHME