HomePolitikë

Delegacioni i Venecias zbarkon në Tiranë. Ja axhenda

Delegacioni i Komisionit të Venecias pritet të zbarkojë në Tiranë në datat 9-12 shkurt 2019, me kërkesë të Kuvendit.

Qëllimi i vizitës së tyre bëhet në kuadër të dhënies së opinionit për dy projektligjet si paketa “anti-shpifje” dhe Autoriteti i Mediave Audiovizive.

Delegacioni do të pritet nga kreu i grupit parlamentar të Partisë Socialiste, taulant Balla dhe një përfaqësi e grupit me datë 10 shkurt, tek salla e Komisionit të Ligjeve, në Kryesinë e Kuvendit.


TË NGJASHME