HomeShowbiz

Demi Rose “përvëluese” nën petale

Demi Rose në llogarinë e saj në Instagram, ka postuar disa fotografi në të cilat shihet në një vaskë të mbuluar me trëndafila.

Duket se ajo ka zgjedhur të bëjë fotosesion të ri, e zhveshur në vaskë, ku vetëm disa fleta trëndafili i mbulojnë pakëz pjesët intime të saj.

Për t’ia dalë ajo ka ‘sakrifikuar’ t’i heq të gjitha rrobat nga trupi dhe të futet në vaskë me trëndafila komplet e zhveshur.

Demi është një prej emrave të njohur që komentohet lidhur me linjat perfekte trupore të cilat nuk e ka ndërmend që t’i mbulojë.


TË NGJASHME