HomePolitikë

Dëmtohet dhe godina e spitalit në QSUT

Lëkundjet e termetit ditën e sotme kanë dëmtuar dhe godinën e Qendrës Spitalore Universitare Nënë Tereza.

Pamjet janë të spitalit e sëmundjeve të brendshme. Siç shihet nga pamjet, muret e spitalit kanë pësuar krisje dhe rënie të suvasë. Nuk raportohet për dëme të tjera njerezore.

78350892_10157261509123371_1413318512700555264_o
78468941_10157261509228371_9085850018715271168_o
78292773_10157261509358371_231727457147813888_o
78642321_10157261509013371_6922239378404147200_o

TË NGJASHME