HomeLifestyle

Dërgoni një urim elektronik, sot është dita e duhur

Çdo vit në 29 nëntor, Dita e Urimeve Elektronike na inkurajon të dërgojmë një urim në këtë formë. Në të njëjtën kohë, kjo ditë na kujton se sa gjëra kanë ndryshuar.

Lehtësia dhe shpejtësia e të dërguarit një përshëndetje elektronike i lejon më shumë se kurrë njerëzit për të marrë pjesë në këtë proces. Ne të gjithë gëzojmë kur dikush kujton ditëlindjet tona dhe ngjarje të tjera të rëndësishme të jetës. Edhe pse kartolinat përshëndetëse vazhdojnë të përdoren, urimet elektronike janë shumë më shumë ekonomike.

Që prej Ditës Kombëtare të Urimeve, mediat sociale dhe sistemet e tjera të mesazheve janë duke zgjeruar metodat tona të komunikimit. Ne mund të dërgojmë një urim për ditëlindje përmes një sistemi mesazhesh dhe të përfshijmë një kujtim të preferuar. Nëse një mik është i sëmurë, ne i tregojmë se kujdesemi thjesht duke klikuar një buton dhe duke dërguar video qesharake për t’i ngritur moralin. Kur na mungon dikush, këto ditë nuk jemi kurrë shumë larg, vetëm me anë të një mesazhi. Ne mund t’u dërgojmë atyre edhe një mesazh video. Me smartphone ose kompjuter, bisedat me video na mbajnë të lidhur me njëri-tjetrin gjithmonë. Mrekullitë e teknologjisë vazhdojnë të zgjerohen dhe të na afrojnë sa më shumë me njerëzit gjatë gjithë kohës.


TË NGJASHME