HomeModa

Dëshiron të jesh “FORT”?! Ky mund të jetë brand-i juaj

Doni të mbërtheheni fort pas një stili veshjesh unike? Tashmë vjen për ju brandi më i ri “Fort”.

Ideatori dhe themeluesi i këtij brandi, artisti Silvi Fort, me ambicien dhe suksesin e tij, ka gjetur elementin e fortë që ju mungon në stilin tuaj.

Klasi, thjeshtësia, stili dhe origjinaliteti i këtij brandi , plotëson të gjitha kërkesat e atyre që dinë të jenë të kujdesshëm me paraqitjen e tyre dhe që janë kërkues ndaj detajeve dhe elementeve dalluese në veshjet e përditshme.

“StayGold” është motoja që ka gjetur formulën për të qenë sa me afër kompromisit mes modës dhe rehatisë së përsosur, si për femrat ashtu edhe për meshkujt.

Stili i kësaj marke ka në themel veshjet sportive, atletet dhe aksesorët. Nga pas qëndron një ekip pasionant që dizejnon dhe modelon pa dal jashtë kornizave duke e shndërruar në brendin më të kërkuar.

Sipas të dhënave nga kompania, derimë tani kërkesat e konsumatorëve, të ardhura më së shumti nga jashtë Shqipërisë, kanë ardhur gjithnjë e në rritje duke tejkaluar edhe vetë pritshmëritë.

Dëshiron të jesh FORT?! Mjafton një klikim:

https://silvifort.store/


TË NGJASHME