HomePsikologji

Dëshironi një martesë të lumtur? Këto janë 8 këshillat që duhet të zbatojë çdo çift

Komunikimi është mjeti që zgjidh çdo lloj situate, sidomos kur bëhet fjalët  për martesën. Martesa nuk është diçka që thjesht duhet të ndodhë. Ju flisni për çdo me partnerin tuaj, për punën, trafikun, fëmijët por jo për atë që në të vërtetë po ndodh mes jush. Është shumë e rëndësishme që të keni një komunikim shumë të mirë me bashkëshortin apo bashkëshorten tuaj pasi vetëm në këtë mënyrë mund ta shpëtoni martesën tuaj.

Më poshtë keni 8 këshilla se çfarë duhet të bëni për të patur një martesë të lumtur.

1-Jini të ndershëm dhe tregojini hapur dëshirat tuaja.

2-Krijoni një siguri tek partneri.

3-Eleminoni diferencat tuaja.

4-Dëgjoni me vëmendje.

5-Bëji hapur të gjitha pyetjet që të vijnë në mendje.

6-Gjithçka ka të bëjë me kohën.

7-Mos prisni të jeni një lexues mendjesh.

8-Jini bashkëshortja apo bashkëshorti që doni të jeni.


TË NGJASHME