HomeUdhëtime

Dhjetë destinacionet më të mira për t’u vizituar gjatë 2019-ës

Londra është cilësuar si vendi i parë më i vizituar sipas agjensisë TripAdvisor. Kjo është bërë sipas statistikave të website-it Ameriakan TripAdvisor. Sipas kërkesave të shumta që kanë bërë turistët në prenotimin e hoteleve, restoranteve dhe muzeve, del që Londra ka qenë vendi më i vizituar.

London has been named the best-rated destination in the world in TripAdvisor's annual Travellersâ?? Choice awards for destinations
Londra është cilësuar si një nga 10 destinacionet më të vizituara sipas TripAdvisor.


Image result for trafalgar square big ben
Londra ka dalë vendi i parë, si vendi më i vizituar duke lënë pas Parisin, Romën edhe Balin.
The French capital, last year's top-ranked destination, falls down a spot and is now rated second behind London
Kryeqyteti Francez, Parisi, këtë vitë është zhvendosur në vendin e dytë.

The third best holiday destination in the world according to TripAdvisor is Rome. Pictured are tourists gathering around the Colosseum
Roma ndodhet në vend të tretë,si një nga vendet më të bukura për tu vizituar, sipas TripAdvisor. Në këtë foto duken shumë turistë, të cilët po shikojnë Koloseumin.

Image result for trevi fountain
Në foto duken shumë turistë, të cilët gjatë vizitës në Romë po bëjnë foto tek Fontana di Trevi.

Këto janë 10 vendet më të vizituara sipas TripAdvisor : 1. Londra, Britania e Madhe. 2. Parisi, Francë. 3. Romë, Itali. 4. Kretë, Greqi. 5. Bali, Indonesi. 6. Phuket, Tajlandë. 7. Barcelona, Spanjë. 8. Stamboll, Turqi. 9. Marrakech, Maroku. 10. Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe.

The fourth most popular place on the list is the Greek island of Crete, pictured, thanks to its pretty coastline
Vendi i katërt më i vizituar është ishulli Grekë, Kreta.
Also proving popular in the TripAdvisor ranking is Bali, pictured. It finishes fifth, just ahead of Phuket in sixth
Gjithashtu në vend të pestë sipas TripAdvisor-it është Bali.

TË NGJASHME