HomeShëndeti

Dieta KETO mund të mos jetë për ju por NOOM është e duhura

Dieta Keto është një nga më të njohurat në botë dhe gjithashtu më e përdorura. Jo të gjithë kanë pasur sukses gjatë përdorimit të kësaj diete.
Kjo dietë konsiston në marrjen e yndyrnave dhe sasi të modernizuar proteinash me shumë pak karbohidrate.

Në këtë mënyrë trupi kalon në gjendje metabolike në të cilën trupat ketone bëhen burim kryesor i furnizimit në vend të glukozës.
Jo të gjithë e ndjekin dietën dhe devijojnë në përdorimin e ushqimeve të tjerë. Për disa njerëz kjo dietë nuk përshtatet me jetesën e njerëzve pasi është shumë strikte dhe e llogaritur.

Për këto individë duhet diçka më e specifike që i përshtatet jetesës së njerëzve dhe metabolizmit të tyre….dieta e quajtur Noom.
Noom është një program diete që personalizohet për çdo person. Çdo kush dhe çdo trup është i ndryshëm ndaj dhe dieta Noom është unike.

Dieta Noom ofrohet në një aplikacion të veçantë që i jep çdo përdoruesi mundësinë që të arrijë peshën që ëndërron. Kjo dietë ndihmon që të organizoni ushqimet që duhet të konsumoni sipas vakteve të ndryshme.

Nëse Keto nuk ishte për ju provoni dietën Noom….


TË NGJASHME