HomeShëndeti

Dieta që ju ndihmon të humbni 5 kg në tre ditë

Dieta me patate e kos  mjaft efektive për të humbur pesh veteëm në pak ditë. Patatet përmbajn vitamina dhe minerale, dhe për shkak se gjithashtu përmban fibra përshpejton tretjen dhe punën e zorrëve.

100 g. patate përmbajn vetëm 75 kalori, e cila është më pak se një gotë lëng portokalli që përmban 90 kalori. Nga ana tjetër, kosi rregullon sistemin e tretjes, i cili largon toksinat dhe substanca të tjera të dëmshme nga trupi.

Dita e parë

Mëngjesi: Vloni një patate pa kripë, dhe pini 1 gotë kos

Dreka: Hani dy patate të ziera pa kripë, 1 gotë kos

Darka: Pini dy gota kos

Dita e dytë

Mëngjesi: një gotë kos

Dreka: Hani dy patate të ziera pa kripë, një gotë kos

Dita e tretë

Mëngjesi: një patate të zier pa kripë

Dreka: një patate të zier pa kripë dhe një gotë kos

Darka: një gotë kos.

KUJDES: Dieta është shumë e rreptë dhe nuk rekomandohet për njerëzit që ushtrojnë aktivitet fizik dhe kanë probleme shëndetësore.Mos e përdorni këtë dietë për më shumë se tre ditë.


TË NGJASHME