HomeLajme

Digjen siguresat, qyteti mbetet pa drita

Sipas OSHEE, për shkak të djegies së siguresave 20kv të TR Tensionit, kanë mbetur pa tension 6 fidera të NST Gjirokastra 2.

Grupet e punës së OSHEE po punojnë për riparimin e defektit, por nuk dihet ende se kur do të rikthehet energjia elektrike.

Njoftimi i OSHEE

Njoftim për abonentët Gjirokastër

Për shkak të djegies së siguresave 20kv të TR Tensionit, kanë mbetur pa tension 6 fidera të NST Gjirokastra 2.

Ky defekt ka lënë pa energji qytetin e Gjirokastrës.

Grupet e punës së OSHEE po punojnë për riparimin e defektit dhe rikthimin sa më shpejt të energjisë tek të gjithë abonentët.


TË NGJASHME