HomePolitikë

Diplomati Çejku për situatën politike: Fuqitë për zgjidhjen janë në Shqipëri, jo ndërkombëtarët

Diplomati Arben Çejku ishte i ftuar në emisionin Ditari në A2CNN ku foli për situatën politike në vendin tonë. Ai u shpreh se ndërkombëtarët vetëm mund të lehtësojnë komunikimin mes palëve, ndërsa fuqitë e zgjidhjes janë në vendin tonë.

“Elementët e krizës janë këtu dhe fuqitë për zgjidhjen e saj janë në Shqipëri, pavarësisht se faktori ndërkombëtar do të përpiqet ta lehtësojë komunikim. Jam i bindur se zgjidhja duhet të vijë nga të dy palët dhe jo nga ndërkombëtarët”, tha Çejku.


TË NGJASHME