HomeShowbiz

Disa fakte interesante rreth Barron Trump

Fëmijët e mëdhenj të Donald Trump njihen gjerësisht në publik, por djali i tij më i vogël, Barron, i lindur në një martesë me Melania, mbahet kryesisht në “hije”. Fëmija më i ri i presidentit të 45-të të Shteteve të Bashkuara së pari tërhoqi vëmendjen e publikut natën e zgjedhjeve, ku qëndroi në skenë pas babait të tij. Por, çfarë dimë në të vërtetë për Barron Trump?

Barron është fëmija i vetëm i Donald dhe Melania
Presidenti aktual amerikan ka pesë fëmijë nga tre martesa. Barron është djali i vetëm i Donald dhe gruas së tij të tretë, Melania. Djali ka lindur në 20 Mars 2006.

1. Barron is Donald and Melania’s only child | 10 Curious Little-Known Facts About Barron Trump | Brain Berries

Melania nuk pranoi të transferohej në rezidencën e presidentit për shkak të djalit të saj.
Zonja e Parë e Shteteve të Bashkuara dhe djali i saj nuk shkuan menjëherë për të jetuar në Shtëpinë e Bardhë. Ish-modelja dëshironte që djali i saj të mbaronte studimet në Shkollën prestigjioze dhe të famshme të Gramatikës Kolumbiane.

2. Melania refused to move to the president’s residence because of her son | 10 Curious Little-Known Facts About Barron Trump | Brain Berries

Të qenit bir i presidentit ishte e vështirë për Barron.
Prindërit e studentëve ishin të shqetësuar për sigurinë e fëmijëve të tyre, sepse mendonin se Trump ka armiq kudo.

3. Being a son of the president was tough for Barron | 10 Curious Little-Known Facts About Barron Trump | Brain Berries

Ai është fëmija i parë që jeton në Shtëpinë e Bardhë në dekadat e fundit.
Pasi Barron u transferua në Uashington, ai u bë zyrtarisht fëmija i parë që jetoi në rezidencën e presidentit. I fundit ishte djali i John F. Kennedy, John Fitzgerald Kennedy, i cili u zhvendos në Shtëpinë e Bardhë në 1961.

4. He is the first kid to live in the White House in the last few decades. | 10 Curious Little-Known Facts About Barron Trump | Brain Berries

Ai nuk pëlqen të veshë kostume.
Qysh kur Barron ishte tre vjeç, ai dëshironte të mbante pantallona, dhe jo kostume. Le të themi se pantallonat janë në modë.

5. He doesn’t like to wear sweatpants | 10 Curious Little-Known Facts About Barron Trump | Brain Berries

Ai është i rrjedhshëm në dy gjuhë.
Barron ka zbuluar rrënjët e tij. Ai është i rrjedhshëm në anglisht dhe sllovenisht.

6. He is fluent in two languages. | 10 Curious Little-Known Facts About Barron Trump | Brain Berries

Ai përdor hidratues të shtrenjtë
Barron nuk është si fëmijët e tjerë. Disa vjet më parë, nëna e tij pranoi se pas një dushi, ai fërkon lëkurën e tij me një krem hidratues me havjar të zi.

7. He uses expensive moisturizers | 10 Curious Little-Known Facts About Barron Trump | Brain Berries

Ai është një version mini i Donald Trump
Melania vazhdimisht e quan djalin e saj “Mini Donald”. Ajo thotë se ai është i pavarur dhe vetëbesues dhe di saktësisht se çfarë dëshiron, ashtu si Donald.

8. He is a mini version of Donald Trump | 10 Curious Little-Known Facts About Barron Trump | Brain Berries

Barron jeton si një mbret.
Në shtëpinë e tij në New York, Barron kishte dyshemenë e tij me lodra, ku mund të pikturonte aq sa donte. Në Shtëpinë e Bardhë, ai ka 100 shërbëtorë që dinë se çfarë i pëlqen dhe nuk i pëlqen. Le të shpresojmë që babai i tij një ditë do t’i japë një kredi të vogël prej një milion dollarësh për ta ndihmuar atë të fillojë një biznes.

10. The boy lives like a king | 10 Curious Little-Known Facts About Barron Trump | Brain Berries


TË NGJASHME