HomeLifestyle

Disa fotografi që të sjellin paqe duke i parë

Është një kënaqësi të shikosh fotografi që shkëlqejnë me gëzim dhe përsosmëri. Një lukth i vogël që fle në një trëndafil, shkëndijë të mrekullueshme nga një zjarr kampi, ose një piramidë e përsosur e pancakes dhe shurupit kjo është ajo që ne e quajmë një botë paqësore.

Më posht do t’ju tregojmë disa nga fotot me të bukura dhe më paqësore të shkrepura në momentin e duhur.

“E gjeta këtë gungë të vogël duke fjetur brenda një prej trëndafilave të mi”.

20 Peaceful Photos That Feel Like a Massage for the Soul

. “Mënyra se si rrezet e diellit dhe hija janë përafruar në mënyrë perfekte”

20 Peaceful Photos That Feel Like a Massage for the Soul

“Qiell i mbuluar nga flakët.”

20 Peaceful Photos That Feel Like a Massage for the Soul

“Një nga pikturat e mia vajore, e bërë me një thikë palete të vetme”

20 Peaceful Photos That Feel Like a Massage for the Soul

“Gjeni dikë që do t’ju shikojë si po shikon kjo mace diellin”

20 Peaceful Photos That Feel Like a Massage for the Soul

“Kjo është një makinë e ngrirë.”

20 Peaceful Photos That Feel Like a Massage for the Soul

“Dëbora u vendos vetëm në skicën e tullave në rrugën e mikut tim.”

20 Peaceful Photos That Feel Like a Massage for the Soul

“Nëna ime pikturoi këtë prizë për të përputhur shkëmbinjtë.”

20 Peaceful Photos That Feel Like a Massage for the Soul

“Foto me ekspozim të gjatë të një zjarri në kamp”.

20 Peaceful Photos That Feel Like a Massage for the Soul

“Lëngu im i portokallit është me të njëjtën ngjyrë si filxhani im.”

20 Peaceful Photos That Feel Like a Massage for the Soul

“Kur dera e banjës është e mbyllur, secila prej 4 llambave në banjë lëshon rrezen e saj të veçantë të dritës në dhomë.”

20 Peaceful Photos That Feel Like a Massage for the Soul

“Gradient ngjyrash”

20 Peaceful Photos That Feel Like a Massage for the Soul

“Një rreth i përsosur i Dum Dum”

View this post on Instagram

Dumbow #adamhillman

A post shared by Adam Hillman (@witenry) on

“Kjo piramidë e përsosur e pancakes”

“Unë gjithmonë mendoj se kam gjetur lulen e përsosur, por kjo mund të marrë tortën.”


TË NGJASHME