HomeShëndeti

Disa gjëra që vërtetojnë se ti po ecën mirë me jetën tënde…

1.Ke një shtëpi ku të fusësh kokën

Kur zgjohesh në mëngjes, gjëja e parë që të bie ndër mend është se ke fjetur ngrohtë dhe pranë njerëzve të dashur.

2.Ke ngrënë bukë sot

3.Ke një zemër të mirë

4.Ti uron gjëra të mira për të tjerët

5.Ke dikë që kujdeset për ty

6.Ti përpiqesh të bëhesh njeri më i mirë

7. Ke rroba dhe ujë për të pirë

8.Ke një endërr

Jini mirënjohës për gjërat e vogla pasi ato kanë më shumë rëndësi.


TË NGJASHME