HomeModa

Disa ide si të kombinojmë çizmet në dimër

Çizmet janë domosdoshmëri në dimër dhe kjo është e kuptueshme kur shohim sesi është moti jashtë. Ato janë praktike e të lehta për t’u veshur dhe për këtë arsye ato bëhen zgjedhja jonë e parë.

Por, çdo sezon ne vajzat përfshihemi në një lloj argëtimi për mënyrën se si duhet t’i kombinojmë çizmet tona të dashura. Në fund të fundit, të veshësh vetëm çizme të zeza me një palë xhinse bëhet pak e mërzitshme.

Por si të dukeni gjithmonë me stil, edhe nëse ju nuk i pëlqeni shumë çizmet?

Që të mos përfundoni gjithmonë duke veshur çizme të zeza, ne sjellim për ju në galerinë më poshtë disa foto që tregojnë sesi mund të kombinoni çizmet e çdo lloj ngjyre me çdo lloj veshje.


TË NGJASHME