HomeShëndeti

Disa kile më tepër gjatë pushimeve?! Ja dieta e duhur për ju

Një bark i shesht, një trup i hollë është çdo gjë që bën një femër të lumtur. Ja si mund ta arrijmë këtë gjë me vetëm 3 ditë.

Vetëm gjashtë kokrra kumbulla të thata në ditë e furnizojnë organizmin me 15 gramë sheqer.

Nëse keni mundësi, ju këshillojmë që në ditë të merrni së paku një të katërtën e filxhanit kumbulla të thata, sepse në këtë mënyrë merrni 17 për qind sasi të nevojshme ditore vitamine A.

100 gramë kumbulla të thata kanë afër 270 kalori.

Dieta me kumbulla të thata, menyja:

Mëngjesi: 6 kumbulla të thata
Zëmra: (mesracoini): një mollë
Dreka: 1 salçiçe dhe një vezë e zierë
Zëmra e pasdites: njësoj si edhe për drekë
Darka: 1 gotë jogurt.

Siç po e shihni, dieta e shpejtë me kumbulla të thata dukshëm është restriktive, prandaj për këtë shkak nuk bën ta mbani më gjatë se 3 ditë.

Ju tërheqim vërejtjen që këtë dietë të rreptë mund ta aplikojnë vetëm personat e shëndetshëm. Më së miri do të ishte që të konsultoheni me mjekun para fillimit të kësaj diete.


TË NGJASHME