HomeLifestyle

Disa mënyra si të bëheni shok me partnerin, dhe të digjni sa më shumë kalori

Dëshironi të gjeni frymëzim si të bëheni shok me partnerin? Ja disa këshilla:

1.Vrapimi!

Përveç se merni ajër të pastër duke vrapuar nëpër qytet ju mund të digjni e kalorit e tepërta. Por nëse nuk është e mundur të vraponi në park ose në rrugët e qytetit atëher shkoni në palestër së bashku.

Running | realbuzz.com
  1. Luani lojra!

Nëse nuk ju pëlqen palestra, zgjidhni një sport si tenisi. Bashkohuni në një klub dhe luani secili për vete ose të dy bashk.

Cavtat Tenis

3.Salsa!

Dhe për ata që dëshirojnë të rindërtojnë romancën përveç djegies së
kalorive salsa është një opsion shumë i mirë.

Salsa Dancing – The Beat of Worldwide Dance – Insolvency Event

4.Çiklizëm!

Secili prej nesh ka bërë xhiro me biçiklet nëpër rrugët e qytetit. Por të dalësh me partnerin ka një emocion ndryshe. Dilni e bëni xhiro çdo mëngjes e çdo mbrëmje.

Facts About Cycling (part 2) - dakotaroche.com

TË NGJASHME