HomeModa

Disa modele flokësh që do bëjnë namin këtë sezon

Nëse keni dashur të prisni flokët tani në verë me siguri një parukiere e besuar, ju ka këshilluar se prerja e flokëve do të ishte më mirë të shtyhej në fund të verës, që vjeshta t’ju gjejë me flokë të shëndetshëm, në mënyrë që i gjithë dëmi që i është bërë flokëve nga dielli apo klori i pishinave të eleminohet pas pushimeve.

Por me siguri do ta keni pasur të vështirë t’i rezistoni ndonjë super prerjeje që keni pikasur në Instagram dhe e keni anashkaluar këshillën.

Më poshtë ju rendisim 6 prerjet që do të bëjnë namin për këtë sezon dhe ka për të gjitha preferencat.


TË NGJASHME