HomeModa

Disa modele sesi të lidhim shallin dhe të jemi IN

Shallet janë aksesorët më të dashur dhe më të preferuar për shumicën nga ne. Ato përshtaten mrekullisht me gjithçka.

Por si të lidhim një shall?

Përdoreni si mbulues
Vendoseni mbi shpatulla një shall të hollë. Gjeni një rrip të dyfishtë ose të gjerë për ta mbajtur atë të sigurt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Përdoreni shallin si zbukurues
Përdorni shall për të zbukurua këmishën ose bluzën.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Përdorni një ngjyrë të veçantë
Bëni shumë qejf duke përdorur modelin “polka-dot”. Gjersa zgjidhni këtë metodë, ide e mirë do të ishte, kombinimi i takeve me të.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lidheni atë

Vendosja femërore e shallit

Vendosni shallin në stilin e gjerdanit për një dukje më joshëse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nuk duhet të mungoj të dielave
Një shall me printe do të ishte ideal për weekend.

Kur jeni jashtë
Zgjidhni një shall të madh që mund të mbështillet dyfishtë. Këshillë: zgjidhni material veror që të jeni më rehat.

Mënyra elegante
Përdoreni në ngjyrën e njëjtë me rrobat që jeni zgjedhur të vishni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Përdorni shalle të mëdha
Gjithmonë do të jetë zgjidhja e duhur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sillni shallin tuaj me gëzof prapë në gardërobën tuaj.

 


TË NGJASHME