HomeTeknologji

Disa Photoshop perfekt si këta të Justin Peters

Justin Peter është një artist dixhital, gjerman, i vetë-mësuar. Në thelb do të thotë që ai krijon arte perfekte me asgjë tjetër përveç Photoshop dhe imagjinatës së tij. Më poshtë do të gjeni mbrekullit që mundet të krijojë ky artist vetëm nëpërmjet photoshop.


TË NGJASHME