HomeLifestyle

Disa shenja që partneri, nuk është më i lumtur në marrëdhënien tuaj

Sipas një studimi, shumica e personave që janë në një lidhje janë të pakënaqur në marrëdhëniet e tyre, por do të qëndrojnë së bashku me partnerin e tyre sidoqoftë. Ndërsa është e pamundur të lexoni mendjen e një personi tjetër për të ditur me siguri nëse diçka nuk është në rregull, ekzistojnë modele të caktuara të sjelljes që mund të zbulojnë qëllimet e vërteta të partnerit tuaj edhe nëse ata nuk janë të kënaqur nga mardhënia.

Me poshte po ju tregojme shenjat qe nje mardhenie nuk po ecen ne rrugen e duhur.

  1. Partneri juaj nuk ju përfshin aq shumë në jetën e tyre, sa dikur.

Nëse ndiheni sikur partneri juaj po largohet dhe kërkon vazhdimisht hapësirë, mund të jetë një shenjë që ata nuk janë plotësisht të kënaqur me mënyrën se si po shkojnë gjërat midis jush.

????? ???????, ??????? ?? ????? ?????? | ????????-???????
  1. Ndihet sikur ndjenjat e partnerit tuaj ndryshojnë gjatë gjithë kohës.

Një moment partneri juaj vepron sikur të jeni dashuria e jetës së tyre dhe tjetra, ata bëhen të ftohtë dhe të pakënaqur. Nëse ndodheni në një situatë të tillë diçka ndoshta është duke shkuar gabim. Partneri juaj mund të ndiejë një nivel të caktuar shqetësimi dhe pakënaqësie dhe nuk janë në gjendje të zgjidhin ndjenjat e tyre, kështu që ata mund të fillojnë të shfaqin konfuzionin dhe acarimin e tyre mbi ju.

Agony aunt Jane O' Gorman on couple's differing views of the ...
  1. Partneri juaj nuk tregon ndonjë dashuri fizike.

Disa njerëz pëlqejnë të përqafojnë puthin më shumë se disa të tjerë. Nëse këto prekje mungojnë me kalimin e kohës kjo po është diçka alarmante. Mund të jetë mënyra e tyre për të mbajtur hapësirë midis jush dhe për të treguar shkëputje emocionale dhe pakënaqësi në marrëdhënie.

6 shenja që tregojnë se partneri nuk është i lumtur në ...

4.Bëni sherr vazhdimisht pa ndonjë arsye.

Nëse partneri juaj vazhdon të bëj sherr për gjëra të vogla që ato ndoshta nuk do t’i kishin vërejtur në të kaluarën, mund të jetë një shenjë e zhgënjimit të tyre nga marrëdhënia. Partneri juaj mund të mos dijë t’i shprehë ndjenjat, kështu që duke bërë sherr është mënyra e vetme e disponueshme për të treguar irritimin dhe zemërimin e tyre.

Shenjat që tregojnë se partneri nuk është më i lumtur me ju ...
  1. Ndiheni sikur marrëdhënia juaj nuk do të shkojë askund.

Në një marrëdhënie të fortë, partnerët janë të gatshëm të eksplorojnë botën ose të bëjnë plane për të ardhmen së bashku.
Është plotësisht e natyrshme të përqendroheni në jetën tuaj herë pas here, por nëse ndiheni sikur të dy jeni ngecur në të njëjtën faqe për një kohë shumë të gjatë dhe nuk rriteni së bashku, mund të jetë një shenjë që partneri juaj nuk dëshiron për të investuar në marrëdhënie më.

Shenjat se partneri nuk është më i lumtur me ju – Klan Kosova
  1. Partneri juaj nuk ju kushton vëmendje.

Edhe pse në fillim të marrëdhënies tuaj partneri juaj mund të ketë bërë ndonjë gjë për t’ju njohur më mirë dhe t’ju dhurojë gjithë kohën dhe vëmendjen e tyre, me kohën, këto ndjenja të forta mund të zbehen. Por nuk do të thotë që partneri juaj duhet të veprojë sikur ju nuk ekzistoni.

Goca vëmendje, këto shenja tregojnë se partneri juaj nuk ju do më
  1. Partneri juaj injoron problemet në marrëdhënien tuaj.

Nëse partneri juaj vazhdon të thotë që gjithçka është normale por ju ndiheni sikur diçka ju shqetëson mund të jetë një shenjë se diçka nuk po shkon mirë në mardhënien tuaj. Partneri juaj mund të mos jetë i gatshëm të flasë për ndjenjat e tyre, kështu që është më e lehtë për ta të pretendojnë sikur gjithçka është në rregull.

9 Shenjat Delikate Kur Partneri Nuk është i Lumtur në Lidhjen Tuaj ...

TË NGJASHME