HomeModa

Disa truke të cilat mund t’i mësoni vetëm nga ikonat e stilit të rrugëve

Kur jemi në kërkim të pamjes  unike kërkojmë ndihmë nga blogeret dhe moda të cilën mund ta shohim nëpër rrugët e metropoleve.

Rripi
Rripi si aksesor vërtet bën dallimin, posaçërisht nëse është i theksuar në këtë mënyrë dhe në këtë ngjyrë.

Fundi me prerje të pazakonshme
Fundi me prerje të pazakonshme, këpucët mbresëlënëse dhe pjesa tjetër e veshjes e cila është reduktuar tërësisht është çdo gjë.

Manteli i mëndafshtë
Nevojitet një dozë guximi që kjo ide të përqafohet në tërësi, mirëpo duhet patjetër të pranoni që manteli i mëndafshtë në mënyrë të shkëlqyeshme zëvendëson mantelin standard.

Detajet në ngjyra të zjarrta
Modelet krejt bardh apo krejt zi mund të marrin dimension plotësisht të ri nëse këtë kombinim e plotësoni me ndonjë  varse mbresëlënëse në tone ngjyrash të zjarrta.


TË NGJASHME