HomeLajme

Djegia e ‘Notre Dame’, Kosova donacion për rindërtimin e katedrales

Kosova do të ofrojë ndihmë financiare për rindërtimin e Katedrales Notre Dame. Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj i ka premtuar ambasadorit francez, Didier Chabert donacione për rindërtimin e saj.

Kujtojmë që katedralja e famshme u përfshi nga flakët dy ditë më parë, ku u arrit të shpëtohej vetëm struktura e ndërtesës gotike, ndërsa presidenti Macron e konsideroi ngjarjen si të tmerrshme ku dhe kërkoi fonde për rindërtimin e saj.


TË NGJASHME