HomeLajmi i Fundit

Do ju rrëqethet trupi! Shkoi në banjo për të ur*nuar, gjen brenda WC gjarprin gjigand

Një grua u tróndit pasi shkoi për të përdorur tualetin e saj në orët e para të mëngjesit kur papritur gjen brenda një gjarpër gjigand aty brenda. Laura Tranter, 34 vjeç, ishte aq e habitur nga zvarraniku sa vrapoi për t’i treguar një shoku i cili ishte i bindur se ishte e dehur. Laura thotë se ajo telefonoi autoritetet për ndihmë, por ata i kthyen një përgjigje negative duke i thënë se ata e fillonin punën në orën 7. Duke mos pasur zgjidhje tjetër ajo kërkoi ndihmë nga një mik i saj, i cili fillimisht nuk e besoi.

Ajo tha: ‘U zgjova në pesë e gjysmë të mëngjesit për të shkuar në tualet, dhe gjarpri ndodhej atje. Më trembi, unë gati sa nuk u ula mbi të. Koka e tij ishte mbështetur jashtë WC-së. Unë mbylla derën e tualetit dhe mendova, a e kam parë vërtet atë, kështu që kontrollova dy herë nëse ishte e vërtetë – por me të vërtetë mendova se po haluçinoja. Unë shkova në shtëpinë e sime Sarës në gjysmën e pesë të mëngjesit e veshur me fustan gjumi. Ajo ishte aq e hutuar nga ajo që i thashë sa pyeti nëse kisha pirë. ‘

Shoqja shtoi: ‘Vëllai i bashkëshortit tim, Dan, është vërtet i interesuar për merimangat dhe gjarpërinjtë dhe gjëra të tjera, kështu që e thirra dhe ai e mori shokun e tij që jetonte njëzet minuta larg, Steve, të vinte dhe ta nxirrte jashtë.

‘Ishte në fakt e mbërthyer në tualetin tim, sepse ishte aq e trashë në mes sa nuk mund të dilte dhe nuk mund të kthehej. Ne nuk mund ta nxjerrim atë, kështu që na u desh të fusim lëngun e larjes në tualet dhe më pas ta shpëlajmë për ta nxjerrë. Steve dhe Dan mendojnë se dikush mund ta ketë lënë pasi e mbajti si kafshë shtëpiake dhe vendosi që nuk e donte, dhe se kishte hyrë në kanalizim disi.


TË NGJASHME