HomePolitikë

‘Do sakrifikoja për sovranitetin e vendit’, Meta nderon Alija Izetbegovic në Sarajevë

Presidenti Ilir Meta i cili prej ditësh ndodhet në Sarajevë ka nderuar liderin Alija Izetbegovic. Meta ka kryer homazhe përpara varrit të Izetbegovic, ku shprehet i nderuar për trashëgimin që ka lënë për këtë vend, duke cituar edhe prej shprehjeve më të njohura të tij.

Nga jeta plot privacione dhe sakrifica, e këtij burri të madh shteti si Alija Izetbegovic, mjafton dhe kjo trashëgimi që ka lënë, për ta nderuar sa herë vij në Sarajevë.

Do të sakrifikoja paqen për sovranitetin e Bosnje-Hercegovinës, po për paqen në Bosnje-Hercegovinë nuk do të sakrifikoja sovranitetin”. Alija Izetbegovi?’, shkruan Meta.


TË NGJASHME