HomeModa

Do të dashuroheni me trendin e ri të penelit

Duket se koha e penelit të zi po ikën dhe është momenti për penelin e bardhë. Shumë make-up artistë po eksperimentojnë me këtë trend dhe me sa duket po përhaqet gjerësisht.
Trendi i fundit duket se është për guximtaret dhe për vajzat që janë lodhur me ngjyrën e zezë mbi syrin e tyre. Kjo tendencë duhet të jetë mjaft verore dhe për më tepër aplikimi i penelit të bardhë do të bëjë që sytë tuaj të duken më të mëdhenj dhe më të çelur.
Me siguri do të jetë skeptike për këtë trend të ri por ekspertët e grimit thonë se mjafton të provoni për herë të parë dhe gjithçka do ju duket normale.

5cdd3349a17a3Screenshot_5.jpg
5cdd33527459bScreenshot_4.jpg

TË NGJASHME