HomePolitikë

“Do të fus plumb ballit’/ SMS-të kërcënuese në telefon, flet për herë të parë kryeministri Rama

Antiterrori shoqëroi për disa orë dhe më pas liroi pak ditë më parë një të ri nga Puka që i kishte dërguar mesazhe kërcënues në telefon kryeministrit Edi Rama.

I pyetur sot nga gazetarët nëse ka marrë këto mesazhe, kryeministri Rama nuk preferoi ta komentonte duke thënë se janë cështje që nuk e shqetësojnë këto tema.

“S’janë tema që më shqetësojnë, as me interesojnë.

Ajo që më intereson është dhënia e një shtyse të re procesit qeverisës për një përfundim me sukses të këtij mandati, shtysë që nis me ligjin special kundër atyre që janë shpërndarë në territore të caktuara e kujtojnë se llogaritë janë të mbyllura, tani është koha të bëhen llogaritë për pasuri të vëna në mënyrë kriminale”, tha shefi i qeverisë.


TË NGJASHME