HomePolitikë

Do të takojë Trump-in, Presidenti Thaçi drejt SHBA

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi është nisur të mërkurën drejt Shteteve të Bashkuara për të zhvilluar disa takime në Ajoa dhe Nju Jork.

Ai është planifikuar që të pritet nga presidenti amerikan, Donald Trump, si dhe të marrë pjesë në punimet e Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, shkruan Rel.

Në kuadër të vizitës në SHBA, presidenti Thaçi do të vizitojë edhe pjesëtarët e Forcës së Sigurisë së Kosovës, të cilët janë duke janë duke ndjekur trajnime në Gardën Kombëtare të shtetit të Ajoas, shtet me të cilën është binjakëzuar Kosova, si dhe disa studente kosovare që po ndjekin studimet postdiplomike në kuadër të programit “Gratë në energji”.


TË NGJASHME