HomeShowbiz

Dojna Mema gjen sozinë e saj dhe ashtu si ajo u habitëm edhe ne nga ngjashmëria!

Dojna Mema është jo vetëm një nga moderatoret më të suksesshme në ekranin shqiptar e që ka drejtuar disa lloj formatesh, por edhe ndër më bukuroshet. E pikërisht një bukuri si të Dojnës ka edhe aktorja italiane Alice Pagani.

Ngjashmërinë mes tyre e ka vënë re vetë moderatorja e cila ka postuar një video të Alices në Instastory. Dojna e shoqëron postimin me emoji të shokuar duke treguar se vërtet ka mbetur gojëhapur nga ngjashmëria mes tyre. Sytë bojëqielli dhe modeli i njëjtë i flokëve bëjnë që dy vajzat të duken identike.


TË NGJASHME