HomePolitikë

Donald Trump tashmë bën kërkesën publike ndaj dy vendeve

Presidenti amerikan Donald Trump i ka kërkuar publikisht Ukrainës dhe Kinës të hetojnë Joe Biden dhe të birin.

“Ata duhet të hetojnë për Joe dhe Hunter Biden, sepse si mundet një kompani e sapokrijuar ose gjithë ato kompani të ushtrojnë aktivitet. Kina duhet të nisë një hetim për ta. Sepse ajo që ka ndodhur në Kinë është po aq e rëndë sa ajo që ka ndodhur në Ukrainë”- tha Trump.


TË NGJASHME