HomeShowbiz

Donaldi pështyn Beatrixin: “O plesht acarues, do ta gjej vrimën” (Video)

Ditën e djeshme “Vëllai i Madh” vendosi t’u jepte një provë banorëve për të testuar durimin e tyre. Të gjithë duhet të futeshin brenda disa kutive kartoni me përmasat e tyre dhe me fotot e gjithsecilit në kuti dhe të qëndronin aty sa më shumë të ishte e mundur.

Ata duhet të flinin të hanin brenda kutive, pasi nëse do të dilnin do të përja shtoheshin nga loja. Por edhe pse brenda kutive banorët kanë gjetur kohë edhe për momente gazmore me njëri-tjetrin teksa kanë testuar edhe durimin e njëri-tjetrit.

Në çiftin Donald-Beatrix ka qenë këngëtarja ajo që ka dalë e para nga kutia dhe ka nisur të ngacmojë e të bëjë shaka me Donaldin. Një lojë e nisur mes saj dhe Donaldit ka përfunduar me pështyma mes njëri-tjetrit.

Biseda mes tyre:

Donaldi: ‘Mos më godit moj, ti rri si plesht i vogël, ik andej moj, plesht acarues’.

Beatrix: ‘Të duket vetja i fortë?’

Donaldi: Bëj çik mbrapa (në këtë moment e pësht yn nga vrima e kartonit).

Beatrix: A të… Do të rraf idiot, nuk ke për të fjetur gjumë gjithë natën aaaaa, o acarues i keq, hape dorë

Beniada: Çfarë të bëri o Triksa?

Beatrix: Më lau në fytyrë, mbaje mend Donald

Beniada: Pësht yje Triks, pështyje, lage te dora, prit të vij edhe unë Triks të ndihmoj

Beatrix: Do ta gjej vrimën idiot


TË NGJASHME