Lajme Lifestyle Shëndeti

Doni trup të bukur por përtoni të bëni ushtrime? Ja zgjidhja pa u munduar

Palestër? Hmm në këtë vapë të tmerrshme, jo faleminderit! Mirëpo të gjithë e dimë se në fund të fundit dëm vetes po i bëjmë, ndaj çfarë më mirë se yoga na bën punë, kur përtojmë të merremi me palestër ose me ushtrime në këtë vapë.

Dhe sikur të mos mjaftonte, më mirë akoma yoga në shtrat, pa qenë nevoja të ngrihemi fare. Për të gjithë ju që përtoni pëe të bërë ushtrime në vijim, keni video-ilustrimin 1-minutësh që tregon fije për pe ç’duhet të bëni.

Related posts

SHBA, kundër zgjedhjes së Selimit ambasador në Shqipëri

Klaudia gotanews

Policia reagon ndaj akuzave të Berishës: Do ta kallëzojmë penalisht

Xhensila Gotanews

Vendet europiane të shqetësuara me aktivitetet e Iranit

Anxhela news
Na Kontaktoni!