HomePolitikë

Dorëheqja e Sakos, caktohet personi që do ta zëvendësojë

Pas dorëheqjes së Valbona Sakon nga detyra e kryetares së Bashkisë Durrës, këshilli bashkiak është mbledhur pak më parë dhe ka caktuar personin që do ta zëvendësojë.

Ai është Zhyljen Varfaj.

Sako dha dorëheqje pas një deklarate që dha mbrëmë në një lidhje live, ku shprehej se duhej që të jemi të kënaqur me 50 viktima, pasi mund të ishim me mijëra.

Por, opinioni publik e masakroi për këtë deklaratë që solli edhe shkarkimin e saj.


TË NGJASHME