HomeShowbiz

Dr. Dre do të lançojë albumin “The Cronic” në të gjitha platformat muzikore

Albumi klasik i Dr. Dre i vitit 1992 nga Death Row Records po vjen në të gjitha platformat muzikore për të festuar festën e tymosësve të marijuanës. “The Cronic” do të jetë në dispozicion kudo në datën 4/20. (20 prill)

Albumi që shkoi Multi-Platinum ishte i disponueshëm vetëm në Apple Music që nga 2015 falë një partneriteti që Dr Dre ka me Kompaninë Teknike.
Në vitin 2014, Dr. Dre dhe drejtori ekzekutiv i Interscope Records Jimmy Iovine nënshkruan një partneritet miliardë dollarësh midis Beats Electronics dhe Apple.

The Chronic ishte albumi i parë dhe i vetëm i Dre-së i lëshuar nën Suge Knight’s Death Row Records. Albumi ka këngët klasike “Let Me Ride” dhe “Nuthin But a G Thang”. Paraqiten Snoop Dogg, The Lady of Rage, Kurupt dhe shumë të tjerë.

©G.T/GotaNews


TË NGJASHME