HomeShëndeti

Duar të thata dhe të plasaritura, ja si mund ti shëroni

Me lajmin e dy personave të prekur nga Coronavirus, tani është koha të dini se si është më së miri të lani duart.

E gjithë kjo larje mund të të bëj të merresh me një çështje problematike tepër të zakonshme të lëkurës: lëkurë të thatë, kruajtje, dhe lëkurë e plasaritur.

Ja se si të shëroheni duart e thata dhe të plasaritura:


Përdorni sapunë të butë dore.

Lani duart me ujë të vakët.

Vendosni kremin e duarve në duar pak të lagura.

Përdorni diçka edhe më të fortë gjatë natës.

Vishni doreza kur pastroni.

Kushtojini vëmendje ambientit tuaj.

Nëse jeni të prekur nga ekzema, bisedoni me dermatologun tuaj.


TË NGJASHME