HomeLajmi i Fundit

“Duke u furnizuar me armë për mbrojtjen e jetës”/ Rama shpërndan foto nga aeroporti turk

Me një postim në Facebook pas mesnate, kryeministri Rama ka shpërndarë disa foto, teksa dukej avioni Lasgushi, duke u furnizuar në Stamboll, me ndihma për mjekët dhe pacientët. 

Rama shkruan duke u ngarkuar nue Stamboll me armë për mbrojtjen e jetës së pacientëve dhe të mjekëve tanë.

Postimi i Ramës

LASGUSHI NË KËTË ÇAST DUKE U NGARKUAR NË STAMBOLL ME ARMË PËR MBROJTJEN E JETËS SË PACIENTËVE DHE MJEKËVE TANË?

1
2
3
4