HomeUdhëtime

Dy destinacionet ideale për të udhëtuar në pranverë

Ecni mes luleve të qershive! Edhe pse këto lule rozë kanë qenë pjesë e shumë prej momenteve, më të gëzueshme të pranverës, ne ju bindim që të lëvizni në një vend tjetër.

Tulipanët gjithashtu çelin kur ngrohet moti dhe vijnë në çdo ngjyrë të ylberit.

Evropa është shtëpia e disa prej fushave të mrekullueshme, të cilat do të dëshironi t’i shikoni vet nga afër. Na besoni!

Holand

Tulipanët holandez janë të famshëm dhe për arsye të mira. Nëse doni të shikoni këto lule gjatë sezonit të tyre, bëni një fluturim për në Holandë mes fundit të marsit dhe në mes të majit.

1488635936-tulips-amsterdam-keukenhof-4

Një nga destinacionet më të famshme është Keukenhof, që do të thotë “Kopshti i Evropës” dhe është i mbuluar me tulipanë lejla.

1488635940-tulips-amsterdam-1

Vizitorët mund të udhëtojnë me biçikleta përreth kopshteve.

1488635944-tulips-netherlands-1

Nëse i shikoni nga lart, çdo fushë është e mbuluar me ngjyra të ndryshe.

Konya, Turqi

Fushat në Konya, Turqi, janë po aq të mrekullueshme, sidomos kur shikoni perëndimin kur tulipanët janë në pikun e tyre.

1488635953-tulips-the-noordoostpolder-flevoland-1

Ne mendojmë se ngjyra e preferuar e këtij fermeri është e kuqja. Dukshëm, tulipanët në këtë nuancë përfaqësojnë dashurinë e vërtetë.

1488635956-tulips-turkey-konya-1

Këto lule kanë vijnë në 150 lloje dhe 3000 varietete.

Cilën prej këtyre fushave do të vizitoni?

1488635949-1488569240-turkey-tulips


TË NGJASHME