HomeTeknologji

Dy hile për të pasur internet të shpejtë në shtëpi

Në ditën e sotme interneti është bërë një pjesë e rëndësishme e jetës sonë, kjo për arsye të informimit si dhe për të kontaktuar me miqtë dhe të afërmit, dhe në disa raste edhe për të punuar nga shtëpia.

Ofcom ka publikuar disa këshilla për të qëndruar të lidhur me internetin, duke përfshirë edhe kontrolle të rregullta të shpejtësisë në lidhjen tuaj.

Këshilla kryesore është të mos përdorni mikrovalën kur bëni një video call, ose kur jeni duke bërë diçka të rëndësishme në internet, sepse zvogëlon fuqinë e sinjalit wifi.

Këshilla e dytë, mos e vedosni kutinë shërndarëse në orendi dhe mobla të mbyllura. Vendi duhet të ketë sa më shumë hapsir për shpërndarjen e valëve të internetit.


TË NGJASHME